Termografering


Alt for høj varmeregning?
Er beløbet på din varmeregning meget højere, end det burde være? Manglende isolering af dit hus kan i så fald være en årsag til, at du ikke er tilfreds med den høje varmeregning. En termografering kan meget vel være det første step på vejen for dig, der ønsker at reducere udgifterne.

Vi finder ud af, hvor varmen går til spilde i dit hus
Termografering er en energioptimering og varmeteknisk målemetode, der har til formål at finde varmetab, varmespild og utætheder i boligen. Den termografiske undersøgelse finder sted ved hjælp af et temperaturfølsomt, infrarødt kamera, der kan registrere temperaturforskelle og fortælle præcis hvilke steder, din bolig bør isoleres bedre.

Vi kan ud fra vores undersøgelse konkludere, hvor din bolig har sine svage punkter ren energimæssigt. Alle vores termografiske undersøgelser er veludførte og foretages af kompetente medarbejdere med stor erfaring i branchen. Derfor er vi en sikker samarbejdspartner for dig, der søger at reducere varmeudgifterne i dit hus. Vi udarbejder gerne en rapport efter ønske. 

Har du brug for mere viden?
Vil du høre mere om, hvordan vi gennem termografering kan afsløre varmespild og utætheder i din bolig? Så er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med vores termografiske undersøgelse inden længe!Kontakt os i dagNogle spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan vi hos Teglgaard Tag & Facade ApS kan hjælpe dig? Så skriv eller ring hellere end gerne til os i dag. Vi håber at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med at løse din næste arbejdsopgave på bedste vis. Vi er altid den ideelle og professionelle samarbejdspartner for dig, der søger kvalitetsarbejde til lave, konkurrencedygtige priser!

Teglgaard Tag & Facade APS | Nykøbingvej 185 | 4800 Nykøbing F | Telefon: 22839600 & 40303105 | Teglgaardisolering@gmail.com
| Cookiepolitik
Top