Profil


Teglgaard Tag & Facade ApS
Hos Teglgaard Tag & Facade ApS er vi den rigtige samarbejdspartner for dig, der stræber efter altid at holde dit hus i topform. Vi udfører arbejdsopgaver i alt inden for isolering og er blandt andet specialiser, når det kommer til hulmurs- og loftisolering samt isolering af etageadskillelse. Vi benytter kun de bedste materialer på markedet, så vi er sikre på at opnå det rigtige resultat for dig. Vi er også i stand til at hjælpe dig, når det kommer til algebehandling, idet vi algebehandler alle former for beton, klinker, fliser, facader, træværk m.m. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på din arbejdsopgave samt et gratis energitjek.

Ejeren Tommy Teglgaard har certificeringer inden for CBI Danmark, og han er tilmed autoriseret Isover Insulsafe-indblæser samt ISOCELL-isolatør. Vi sørger hele tiden for at følge med de nyeste teknikker samt udvikling, så vi altid er i stand til at tilbyde de bedste løsninger for dig som kunde. 

Vi sikrer en professionel udførsel af enhver arbejdsopgave
Vi sætter altid en stor ære i at udføre enhver arbejdsopgave til perfektion. Vores dygtige og kompetente medarbejdere råder over den erfaring samt de kompetencer, der skal til for at hjælpe dig på den bedst mulige måde. Teglgaard Tag & Facade ApS lægger stor vægt på at tilbyde alle kunder den bedste service, og det kan du tydeligt fornemme på det arbejde, vi udfører.Kontakt os i dagNogle spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan vi hos Teglgaard Tag & Facade ApS kan hjælpe dig? Så skriv eller ring hellere end gerne til os i dag. Vi håber at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med at løse din næste arbejdsopgave på bedste vis. Vi er altid den ideelle og professionelle samarbejdspartner for dig, der søger kvalitetsarbejde til lave, konkurrencedygtige priser!

Teglgaard Tag & Facade APS | Nykøbingvej 185 | 4800 Nykøbing F | Telefon: 22839600 & 40303105 | Teglgaardisolering@gmail.com
| Cookiepolitik
Top