Loftisolering


Er dit loft optimalt isoleret?
Varmen siver som bekendt opad, og det kan vi ikke rigtig gøre noget ved. Loftisolering er en indirekte måde at skåne miljøet på, idet CO2 udslippet fra dit hus mindskes betydeligt ved en loftisolering, så det giver en bedre samvittighed – rent miljømæssigt. 

Det kan koste dig alt for mange penge i varmeforbrug, hvis ikke dit loft er isoleret, som det bør være. Hvis du har mange flyttekasser eller anden opbevaring på loftet kan det være, at isoleringen er trykket sammen. Dårligt udført isoleringsarbejde kan også være et eksempel på, at den isolerende effekt ikke er optimal i din bolig. Hos Teglgaard Tag & Facade ApS sikrer vi gennem en veludført loftisolering, at dine varmeudgifter reduceres. Værdien af din bolig vil tilmed stige, idet vi skaber et meget bedre indeklima. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du søger en professionel samarbejdspartner!

Loftisolering af højeste kvalitet
Selvom dit hus har en eksisterende loftisolering, kan det være, at denne stadig danner kuldebroer og lukker varmen ud og kulden ind. Vi går ind og lægger et nyt lag af isoleringsmateriale henover husets nuværende loftisolering – det gør, at loftisoleringen bliver 100% tæt. Vi er fuldt ud opdaterede inden for de nyeste materialer og teknikker. Derfor kan vi som din samarbejdspartner altid garantere for den helt rigtige udførsel af vores arbejdsopgave.

Vi vurder altid hvilke materialer, der egner sig bedst til isoleringen af netop dit loft – og vi indblæser blandt andet med, ISOVER InsulSafe, Rockwool og papirisolering. Lofter er meget sjældent ens, hvorfor vi er nødt til at have varierede løsninger både til nye lofter og til efterisolering af lofter. Vi kan også snuppe dit med i farten!

Ryd loftet – så klarer vi resten!
Hyrer du os til loftisolering, beder vi blot om, at loftet er ryddet – eller tæt på. Det gør det en del nemmere for os at komme til med vores isoleringsudstyr. Du behøver ikke at bekymre dig om metoder, materialer, teknikker eller lignende – vi har styr på det hele. Vi ser også på en meget vigtig ting, idet vi undersøger, om der er ventilation nok på loftet. Vi sikrer, at der bliver lavet nok, så der ikke opstår fugtproblemer.

Vil du høre mere?
Hvis du ønsker at høre mere om, hvilken hjælp vi hos Teglgaard Tag & Facade ApS kan tilbyde dig, bør du kontakte os i dag. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud og glæder os til at høre fra dig!Kontakt os i dagNogle spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan vi hos Teglgaard Tag & Facade ApS kan hjælpe dig? Så skriv eller ring hellere end gerne til os i dag. Vi håber at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med at løse din næste arbejdsopgave på bedste vis. Vi er altid den ideelle og professionelle samarbejdspartner for dig, der søger kvalitetsarbejde til lave, konkurrencedygtige priser!

Teglgaard Tag & Facade APS | Nykøbingvej 185 | 4800 Nykøbing F | Telefon: 22839600 & 40303105 | Teglgaardisolering@gmail.com
| Cookiepolitik
Top