Hulmursisolering


Reducer energiregningen med hulmursisolering
Med en hulmursisolering kan du spare rigtig mange penge på din varmeregning. Mange huse er efterhånden blevet hulmursisolerede af den simple grund, at der er store besparelser at hente løbende efter det endte arbejde. Hvis dit hus endnu ikke er hulmursisoleret, kører vi gerne ud og foretager en gratis og uforpligtende vurdering af, hvad det vil koste.

Du mærker en forskel!
Vi har stor erfaring med at efterisolere hulmure, hvor der i forvejen er isoleret med eksempelvis rockwool m.m. Vi fortætter alle de steder, hvor der er behov for det. Med vores hjælp sikrer vi, at kulden får sværere ved at komme ind. Du mærker med sikkerhed en tydelig forskel på varmeregningen! Hvis der er Leca, skum eller mange brokker anbefaler vi at tømme den, så vi kan komme en meget bedre isolering i – det klarer vi naturligvis også for dig. 

Hvad er hulmursisolering?
Hulmuren er at finde inde i ydervæggene på dit hus. De fleste danske huse, der er bygget efter 1980’erne, er allerede isolerede – de vil dog have stor gavn af en efterisolering alt afhængig af, hvad de er blevet isoleret med ved bygningen af huset. Alle huse, der er bygget før denne periode, har derimod ikke været så heldige – her spilder husholdningerne potentielt tusindvis af kroner hvert eneste år på unødvendig varme, der ryger ud af huset grundet den manglende isolering. 

Sådan gør vi
Når du lader os hulmursisolere dit hus, vil det typisk foregå på den måde, at isolatøren borer et antal huller (Ø18-22mm) i fugerne på dit hus og puster det materiale ind, der er blevet enighed om. Derefter repareres hullerne i fugerne. Efter et par dage kan det ikke ses udefra – men til gengæld vil du have en væsentlig højere temperatur inde i huset. Indervæggenes temperatur stiger med 4-6°. Du kan med fordel teste hulmursisoleringen ved at beholde varmen på samme niveau, som før isoleringen fandt sted – du vil med garanti mærke en tydelig forskel.

Vi garanterer altid for en professionel udførsel af vores arbejdsopgave, når dit hus hulmursisoleres. Vi besidder en stor erfaring inden for området og er derfor i stand til udelukkende at sikre effektivt og kvalitetsbevidst arbejde. Vi efterisolerer hulmure med god succes og kan altid gøre isoleringen tættere, hvis dit hus ikke er isoleret godt nok i forvejen.

Vi indblæser blandt andet med, ISOVER InsulSafe og Rockwool.

I tvivl om effekten af isolering?
Hvis du er i tvivl om effekten af isolering, børe du læse Energiministeriets isoleringsvejledning.

Du finder her en opsummering af Energiministeriets råd i forbindelse med hulmursisolering. Du kan bruge nedenstående punkter til at tjekke, hvorvidt dit hus hulmursisoleret:

  • Er dit hus bygget før 1980 er det sikkert ikke hulmursisoleret.
  • Tjek tegninger over huset for at se om ydervæggene er isoleret.
  • Se energimærkerapporten over dit hjem.
  • Er der tegn på, at mursten har været taget ud af væggen? I så fald er det sandsynligvis isoleret. Her kan vi gøre en stor forskel ved at efterisolere.
  • Finder du ikke svar i ovenstående, kan du bore et hul i muren og se, om du kan stikke en pind længere ind end 12-15 cm.

Vi vil hos Teglgaard Tag & Facade ApS selvfølgelig også tjekke, hvorvidt huset er hulmursisoleret, hvis du skulle være i tvivl om dette.

Fordele ved hulmursisolering
Energibesparelse ved en hulmursisolering kan typisk indtjenes inden for 2-3 år. Hvis det har været en meget dårlig isolering, indtil vi har udført arbejdet, vil det endda kunne indtjenes på ét enkelt år. Vi bruger mineraluld som Isover, da denne har en rigtig god isoleringsevne.

Det er dog ikke kun den mindre varmeregning, der er en fordel ved hulmursisolering. Din boligs værdi stiger også som følge af en ordentlig hulmursisolering. Du minimerer tilmed kondens og risikoen for, at husets mure bliver ramt af skimmelsvamp. Især det sidste er næsten værd at hulmursisolere for alene. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Hvis du vil vide mere om, hvordan Teglgaard Tag & Facade ApS kan hjælpe dig, når det drejer sig om hulmursisolering, bør du kontakte os i dag. Vi kører med glæde ud til din adresse, hvor vi i fællesskab ser på, hvordan dit hus kan holde bedre på varmen. For os er ingen arbejdsopgave for stor eller lille – vi klarer det hele og er altid åbne for at tilbyde dig professionel rådgivning og vejledning!Kontakt os i dagNogle spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan vi hos Teglgaard Tag & Facade ApS kan hjælpe dig? Så skriv eller ring hellere end gerne til os i dag. Vi håber at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med at løse din næste arbejdsopgave på bedste vis. Vi er altid den ideelle og professionelle samarbejdspartner for dig, der søger kvalitetsarbejde til lave, konkurrencedygtige priser!

Teglgaard Tag & Facade APS | Nykøbingvej 185 | 4800 Nykøbing F | Telefon: 22839600 & 40303105 | Teglgaardisolering@gmail.com
| Cookiepolitik
Top