Etageadskillelse


Mange danskere bor i dag i huse med flere etager. Etageadskillelser kan både være mellem stue og kælder, mellem loft og stue eller mellem adskillige lejlighedsetager – fælles for de forskellige modeller er dog, at isolering af etageadskillelse ofte er et glemt parameter.

Hvad er isolering af etageadskillelse?
Faktisk minder isolering af etageadskillelsen utrolig meget om hulmursisolering. Har du træk på gulve kan det skyldes mangel på isolering i etageadskillelsen – her vil en isolering give en mærkbar forbedring. Man borer ved isolering af etageadskillelsen et hul i den øverste etage, hvorefter isoleringsmateriale fyldes ned i hullet. Hullet bliver naturligvis lukket igen.

Med hensyn til materiale kan vi bruge Isover og papirisolering – men det varierer fra opgave til opgave. Derfor ser vi altid på opgaven først, før der gives endelig tilsagn om, hvad der skal bruges til den enkelte isolering af etageadskillelse. Vi er altid i stand til at vælge det rigtige materiale til netop dig, og vi forklarer naturligvis også gerne, hvorfor vi netop vælger, som vi gør!

Hvorfor isolering af din etageadskillelse?
Der er flere gode grunde til at få isoleret din etageadskillelse grundigt:

  • Du sparer en masse penge på det. Et hus, der lækker varme som følge af manglende isolering, kan forvente at spare mange tusinde kroner hvert eneste år blot ved en enkelt ordentlig isolering. Det kan næsten ikke betale sig at lade være.
  • Du er venlig mod miljøet. I en tid hvor der er mere og mere fokus på global opvarmningkan man yde et lille bidrag ved at isolere sin etageadskillelse, hvilket stopper varme fra at forsvinde fra huset og ud i naturen.
  • Du øger husets værdi. Dette skyldes, at de årlige varmeudgifter reduceres kraftigt.
  • Du vil opnå en stor lydforskel efter en isolering i etageadskillelse-”dæmningen”.


I det hele taget er isolering i etageadskillelsen en både god idé og god investering i forhold til din fremtidige varmeregning, og også din samvittighed overfor miljøet! 

Hvad koster en isolering?
Hvad du skal betale for en isolering af din etageadskillelse afhænger af flere faktorer – blandt andet hvilket lag isoleringen skal igennem, der er stor forskel på cement og træ, og hvor henne isoleringen skal foretages.

 

Vi skaber et bedre indeklima ved isolering af etageadskillelse
Ikke alene er der god mulighed for at spare en masse penge på varmeregningen. Faktisk kommer isolering af din etageadskillelse også med en anden og meget mere jordnær fordel: Du får simpelthen et varmere gulv og et bedre indeklima ved hjælp af den grundige isolering!

Ved at isolere dine etageadskillelser undslipper varmen ikke den etage, du befinder dig på. Derfor kan du kan nyde et varmt gulv og slippe for at gå rundt og ligne en eskimo med halstørklæder og handsker året rundt. 

Få et uforpligtende tilbud
Du kan altid med fordel kontakte Teglgaard Tag & Facade ApS, hvis du leder efter en sikker og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud på arbejdsopgaven til en meget fordelagtig pris.Kontakt os i dagNogle spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan vi hos Teglgaard Tag & Facade ApS kan hjælpe dig? Så skriv eller ring hellere end gerne til os i dag. Vi håber at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med at løse din næste arbejdsopgave på bedste vis. Vi er altid den ideelle og professionelle samarbejdspartner for dig, der søger kvalitetsarbejde til lave, konkurrencedygtige priser!

Teglgaard Tag & Facade APS | Nykøbingvej 185 | 4800 Nykøbing F | Telefon: 22839600 & 40303105 | Teglgaardisolering@gmail.com
| Cookiepolitik
Top