Energitilskud


Glem ikke energitilskuddet!
Når du eksempelvis får udført en efterisolering, gør du din bolig mere energivenlig. Du får et lavere forbrug og bidrager til at mindske udledningen af C02 i det danske samfund. Af denne årsag får du muligheden for at modtage et tilskud. 

Vi fratrækker gerne energitilskuddet på din regning
Når vi hos Teglgaard Tag & Facade ApS hjælper dig med en efterisolering, fratrækker vi gerne energitilskuddet på din regning, så du ikke selv skal ligge pengene ud. Du skal også huske, at du har muligheden for at trække arbejdslønnen fra i SKAT.

Et alternativ er naturligvis selv at søge energitilskud hos dit lokale energiselskab. I den forbindelse er det vigtigt, at ansøgningen er godkendt, inden dit arbejdsprojekt påbegyndes. I det hele taget bør du altid huske, at du har mulig for at få tilskud, når der foretages energiforbedrende foranstaltninger i din bolig.Kontakt os i dagNogle spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan vi hos Teglgaard Tag & Facade ApS kan hjælpe dig? Så skriv eller ring hellere end gerne til os i dag. Vi håber at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med at løse din næste arbejdsopgave på bedste vis. Vi er altid den ideelle og professionelle samarbejdspartner for dig, der søger kvalitetsarbejde til lave, konkurrencedygtige priser!

Teglgaard Tag & Facade APS | Nykøbingvej 185 | 4800 Nykøbing F | Telefon: 22839600 & 40303105 | Teglgaardisolering@gmail.com
| Cookiepolitik
Top