Algerens


Derfor er det vigtigt med algerens
Alger kan meget hurtigt vokse sig store og skabe problemer. Får alger og mos lov til at gro, kan det gøre levetiden på dit tag, din facade eller lignende betydeligt kortere. Mosen kan gro ind under tagplader, og hermed kan fugt komme ind på dit træværk, hvilket gør store skader. Det er derfor vigtigt, at alger, mos og andre begroninger fjernes med jævne mellemrum.  Det klarer vi hurtigt og effektivt hos Teglgaard Tag & Facade ApS. Vi er specialister, når det kommer til algerens, og vores algebehandling virker også på andre begroninger som eksempelvis mos eller svamp. 

Det tjener sig hjem!
En algebehandling er utrolig billig, hvis du ser det i forhold til, hvor meget du kan spare på lang sigt. Vi er med sikkerhed det rigtige valg for dig, der ønsker at få foretaget en sikker, effektiv og professionel algebehandling. Vi foretager vores algebehandlinger på hegn, facader, tage eller andre steder, hvor du har behov for det. Vores algebehandling er både nedbrydende og forebyggende – derfor kan det sagtens være en god idé at lade Teglgaard Tag & Facade ApS foretage en algebehandling, selvom din bolig måske ikke har det største behov for det på nuværende tidspunkt.

Få en ordning med os, der indebærer, at vi kommer hvert- eller hvert andet år. I den forbindelse skal i ikke længere selv tænke over algebehandlingen, da vi laver en aftale, hvor vi kommer forår eller efterår, uden I behøver at gøre noget. 

Hvis du vil vide mere
Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine algeproblemer? Så er du mere end velkommen til at kontakte os i dag. Vores kompetente og imødekommende medarbejdere ser frem til at hjælpe dig med dit arbejdsprojekt.Teglgaard Tag & Facade APS | Nykøbingvej 185 | 4800 Nykøbing F | Telefon: 22839600 & 40303105 | Teglgaardisolering@gmail.com
| Cookiepolitik
Top